SUCUK
Sucuk, ülkemizde sevilerek tüketilen ve üretimi çok eskilere dayanan geleneksel bir et ürünüdür. Sabah kahvaltısı da dahil olmak üzeri gün boyu tüm öğünlerde tüketilebilmektedir. Daha çok ızgara yapılarak tüketilse de sulu yemekler, hamur işi, pizza, pide gibi birçok yiyecekte sıkça kullanılır. Kütahya’daki üretim yerimiz de %100 dana eti kullanılarak üretilen sucuğumuz enfes kokusu ve eşsiz lezzeti ile mutfaklarınızın vazgeçilmezi haline geliyor.
Seçtiğimiz sağlıklı ve besili hayvanlarımızın olgunlaşmamış taze etleri önce kıyma haline getirip, en taze ve doğal baharatlarımızla harmanladıktan sonra bağırsağa doldurulur. Daha sonra doğal koşullarda kurutulan Damak Sucuğumuz sofralarınıza layık eşsiz lezzetiyle sizlerle buluşmaya hazır hale gelir.