Üretimimizde kullanmış olduğumuz etler kombinamızda kesilen sağlıklı hayvanlardan elde edilir. Bu hayvanlar yörenin seçkin mera ve çiftliklerinden menşei şahadetnamesi ve veteriner sağlık raporları dikkate alınarak özenle seçilmiş olup gerek kesim öncesi canlı muayene ve gerekse kesim sonrası karkas muayeneleri uzman veteriner hekimlerce yapılır.
Karkas etlerin teknik şartnamelere uygunluğu tespit edildikten sonra parçalanıp sınıflandırılmak üzere soğuk depolarda muhafaza edilir. Karkas etler 24 saat dinlendirildikten sonra üretimimizde kullanacağımız ürün çeşidine göre (pastırma, salam, sosis, sucuk, kavurma) parçalama ve sınıflandırma işlemleri yapılır.
İşletmemizde personel üretime başlamadan önce iş güvenliği tedbirlerini alarak temiz kıyafetlerini giyer, kişisel hijyen kurallarının sağlandığı zorunlu hijyen hattından geçer ve dezenfeksiyon işlemini tamamlayarak üretim alanına girer.